Recordar contrasenya Nou usuari
Contactar
Per posar-te en contacte amb nosatres pots utilitzar el següent formulari. Tan aviat com puguem ens posarem en contacte.

Validació visual

D’acord el que estableix l’Article 13 del Reglament General de Protecció de Dades, l'informem que les seves dades seran incorporades a un tractament responsabilitat de l’Ajuntament de Tremp per gestionar el servei. Les seves dades no seran cedides a tercers, llevat que sigui necessari per a la prestació del servei sol·licitat de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment o el consentiment inequívoc, segons el cas. Un cop donada resposta seran conservades per obligació legal com a part del procediment administratiu. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat.

Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i la resta dels seus drets mitjançant la remissió d’un escrit dirigit al Delegat de Protecció de Dades a la següent adreça: plaça de la Creu, 1 – 25620 Tremp o bé per mitjans electrònics https://www.seu-e.cat/web/ajuntamentdetremp/seu-electronica